Om aftenskolen

Aftenskolen GOK (Gigtforeningens Oplysningskreds) i Næstved tilbyder hold i afspænding og bevægelse i varmt vand.

 

Alle, der er selvhjulpne, kan deltage i undervisningen, der foregår i Birkebjergparkens Varmtvandsbassin, Birkebjerg Alle 8, 4700 Næstved. Der er gode busforbindelser, også lige til døren.

 

Der undervises på små hold på max 10 personer og holdene er først 20 minutter i 27-29 grader varmt vand og er herefter 25 minutter i 33-35 grader varmt vand. Der er enkelte hold, der kun er i det varmeste bassin.

 

Underviserne har alle relevant uddannele eller er fortrinsvis fysioterapeutstuderende.


Der er hold indenfor følgende tidspunkter:

 

Tirsdage 13.00 til 19.45 (15 hold)

Torsdage 15.00 til 19.35 (11 hold)

 

Forårssæsonen er på 19 gange og begynder typisk i uge 2 og slutter først i juni måned. Efterårssæsonen er på 15 gange og starter typisk i uge 34 og slutter første uge i december.Aftenskolen GOK blev oprettet i 1992 med det formål at tilbyde afspænding og bevægelse i varmt vand.


Det er ikke kun gigtpatienter, der kan deltage. Alle, der har lyst til at gøre noget godt for deres krop, har mulighed for at deltage i undervisningen.


Aftenskolen GOK er en uafhængig aftenskole, der er tilknyttet Gigtforeningens netværk af aftenskoler over hele landet. Det er ikke et krav at være medlem af Gigtforeningen, selvom vi synes at det er en god ide, idet Gigtforeningen støtter op om forskning og aktiviteter for gigtramte.